Strada Minei
0752309456
office@laculverde.ro
Rezervati acum
CAZARE OCNA SIBIULUI – PENSIUNEA LACUL VERDE
CAZARE OCNA SIBIULUI – PENSIUNEA LACUL VERDE

CAZARE OCNA SIBIULUI – PENSIUNEA  LACUL VERDE. Cazarea in Ocna Sibiului, la Pensiunea “Lacul Verde” situata pe malul lacului Verde (lacul Popular), reprezinta alegerea perfecta pentru odihna, tratament si relaxare. Peisajul superb oferit multimea lacurilor sarate, aerosolii naturali benefici sanatatii precum si linistea zonei ferita de poluare sunt argumente puternice pentru a petrece cat mai mult timp in unitatea noastra.

AMPLASAMENT: 10 km. fata de aeroport si 14 km. fata de centrul Sibiului; 150 m fata de lacurile sarate; 1500 m fata de centrul orasului Ocna Sibiului.

DESCRIEREA UNITATII: Pensiunea Lacul verde, construita in anii 2008 – 2009 si renovata in 2013, dispune de 8 camere duble superioare, toate cu pat matrimonial,  3 camere junior cu un pat dublu si un pat individual, o camera dubla family cu 1 pat dublu si un pat individual de 1,35/2.0 m si o camera dubla family cu un pat dublu si 1 pat individual de 0.9/2.0 m.  Toate camerele au baie proprie, televizor, frigider, aer conditionat precum si balcon.

CAPACITATEA DE CAZARE Ocna Sibiului – Pensiunea Lacul Verde: In camerele duble superioare se pot caza minim o persoana si maxim 2 persoane. In camerele junior se pot caza minim o persoana si maxim 3 persoane. In camerele family se pot caza minim o persoana si maxim 3 persoane. In una din cele doua camere family se poate monta un pat suplimentar, la cererea turistilor.

Restaurantul propriu  pune la dispozitie,  40 locuri la mese si 40 locuri pe terasa.
Servirea mesei : micul dejun – 22 Lei/persoana
Meniul Zilei – 18 Lei/persoana
Pranz , Cina – a la carte
*Prioritate la servirea mesei au turistii cazati la Pensiunea Lacul Verde si Vila Salina Romana

TARIFELE DE CAZARE Ocna Sibiului – Pensiunea Lacul Verde: sunt diferentiate in functie de tipul camerei precum si de perioada de sedere. Unitatea noastra  ofera reduceri pentru sejururi mai mari de 3 nopti. In perioada de sezon estival (01.07 – 31.08), intrarile se fac  in zilele de miercuri si duminica, astfel ca perioadele de sedere pot fi de 3, 4, 7, 10, 11 sau 14 nopti: -sejur de 3 nopti cu intrare duminca si iesire miercurea; -sejur de 4 nopti, cu intrare miercurea si iesire duminica; -sejur de 7 nopti cu intrare miercurea sau duminica; -sejur de 10 nopti, cu intrare duminica si iesire miercurea viitoare; -sejur de 11 nopti, cu intrare miercurea si iesire duminica viitoare; -sejur de 14 nopti, cu intrare miercurea sau duminica. Turistii pot opta si pentru intrari in alte zile ale saptamanii si alte perioade de sejur, caz in care vor achita tariful de baza.

INCHIRIEREA UNITATII: In perioadele de extrasezon, unitatea poate fi inchiriata unui singur grup, in urmatoarele variante: -cazare pentru grup de 10 – 16 persoane + sala de servire a mesei + bucatarie complet utilata, tarif 1200 lei/zi; -cazare pentru grup de 17 – 33 persoane + sala de servire a mesei + bucatarie complet utilata, tarif 2200 lei/zi; -sala de mese + bucatarie complet utilata, pentru diverse evenimente, grup  maxim 33 persoane, tarif 1000 lei/zi; Sala de mese poate fi folosita si pentru conferinte, seminarii, sedinte, etc, unitatea dispunand de  videoproiector si ecran pentru proiectii. Pentru aceasta facilitate, unitatea percepe un tarif de 40 lei/ora. ATENTIE !!! Unitatea isi rezerva dreptul de selecta clientela doritoare sa inchireze unitatea.

REZERVAREA SI POLITICA DE ANULARE A REZERVARII: Rezervarea locurilor de cazare se face cu plata unui avans de 50% din tariful total al sejurului. Daca rezervarea se anuleaza cu 30 zile sau mai mult inainte de data sosirii, turistul va primi inapoi intregul avans achitat. Daca rezervarea se anuleaza cu o perioada cuprinsa intre 30 zile si 15 zile inainte de data sosirii turistului, se va percepe o penalitate de 50% din avansul achitat. Daca rezervarea se anuleaza cu mai putin de 15 zile inainte de data sosirii, se va percepe o penalitate de 100% din avansul platit. In cazul pachetelor turistice, ofertelor speciale de Revelion sau Pasti precum si in cazul inchirerii unitatii, daca anularea rezervarii se face cu mai putin de 30 zile inainte de de data sosirii, se va percepe o penalitate egala cu valoarea avansului achitat.

MODIFICAREA UNEI REZERVARI: Pentru modificarile care privesc perioada sejurului sau durata acestuia, se va urmari politica de anulare a unei rezervari explicata in paragraful de mai sus,  penalitatile de modificare fiind aceleasi. In aceste cazuri, disponibilitatea nu poate fi garantata.

PENSIUNEA LACUL VERDE OFERA URMATOARELE FACILITATI: bar, restaurant (doar pentru evenimente si mese festive); salon de mic dejun; camere de nefumatori; gradina; parcare gratuita; teren de  iarba multifunctional (volei, badminton, fotbal); sezlonguri pentru plaja in incinta unitatii; Wi – Fi gratuit. Posibilitati de petrecere a timpului liber in zona lacurilor naturale: billiard in perioada de sezon; tratament natural cu namol; aerosoli naturali;

ASPECTE FOARTE IMPORTANTE !!!: Copiii, indiferent de varsta, pot fi cazati doar in camerele duble junior sau family . In camerele duble superioare NU se accepta copii sau infanti. Check-in incepand cu ora 14. Check-out pana la ora 10. Unitatea ofera si serviciul de late check – out cu exceptia perioadei de sezon estival. Serviciul de late check – out se refera la prelungirea ultimei zile de cazare pana la ora 16. Acest serviciu este disponibil doar la cerere si este tarifat cu 50 lei/camera. Stimati turisti, va invitam sa alegeti cu incredere optiunea de cazare Ocna Sibiului – Pensiunea Lacul Verde, pentru a petrece un concediu cat mai relaxant si cat mai placut !

slider-main3

Pensiunea Lacul Verde Ocna Sibiului

Rezervat

Disponibil

(camere disponibile)

M T W T F S S
Loading...
<< Previous | Next >>
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31